Det er efterhånden blevet utrolig populært at oddse på Esport i takt med, at Esporten skrider frem her i Danmark med hastige skridt. Hvis du er en af dem, der følger tæt med i kampene i Esport, fordi du måske oddser, og gerne vil se et Esport live resultat, så kan du faktisk se det lige her hos E-sportbetting. Hvordan mon det lige er gået i en CS:GO kamp, hvor Astralis og FaZe Clan har mødt hinanden i en nervepirrende kamp, og hvem vandt lige denne kamp, som du har oddset på? Med vores Esport livescore kan du nemt se resultaterne i kampene, så du hurtigt kan se, om kampen gik efter dit ønske. Der kan nemlig ske hvad som helst i Esport, og det er derfor super interessant at følge med i kampene helt tæt på!

Hvad er en Esport livescore?

I mange år har sport eksisteret, og det har altid været enormt interessant at vide eller se resultatet af en kamp. Man ser jo en kamp for spændingen og oplevelsens skyld, og til sidst vil man meget gerne vide, hvad kampen endte med. Hvis man så ikke har mulighed for at følge med i kampen lige her og nu, så ville det være super fedt, at kunne se resultatet et andet sted både i live format og det endelige slutresultat.

I gamle dage var livescore-tjenester kun tilgængelige via tekst-tv eller over radioen. Her er det så, at online livescores kom til hos mange online hjemmesider. Dette er bestemt ikke noget nyt blandt bookmakers og de mere erfarne odds spillere. En livescore giver nemlig øjeblikkelige resultater i en kamp, der spilles live, og kan være altafgørende i en oddsers spil. Livescores er nemlig en type tjeneste, hvor idéen her er at give en realtidsinformation om de forskellige sportsresultater.

Normalt vil det være gratis at se og følge med i de forskellige livescores, som er meget populært blandt oddsere. En Esports livescore har også banet sig vej til at blive ekstremt populært. Der sker nemlig noget hele tiden i en Esport kamp, hvor det gælder om at være opdateret konstant.

Hvordan foregår Esport odds?

Hvis du er havnet på denne side, og ikke har den fjerneste idé om, hvad Esport odds lige er for noget, så vil vi fortælle dig lidt om det her. Kort sagt, så kan du bette på et udfald i en Esports kamp, og vinde penge hvis du rammer plet.

I mange år har det været muligt at bette på forskellige sportsgrene, og nu er tiden også kommet til Esport betting. I dag kan du få muligheden for at oddse på Esport hos flere online bookmakere. Her kan du oddse på nogle af de mest populære spil i Esport såsom CS:GO, DOTA2, LOL, Call of Duty og StarCraft.

Har du en smule kendskab til betting i forvejen, så foregår det faktisk ligesom alt andet. Du kan vælge mellem flere forskellige Esports spil, turneringer og kampe, og herunder får du en række muligheder, som du kan bette på. Det kan være alt lige fra kampens vinder, antal maps, kills og skins betting.

Følg med i Esport live lige nu

Når du oddser i Esport, så vil du jo også meget gerne holde øje med selve resultatet. Det er noget, du blandt andet får muligheden for at gøre ved bookmakerne, hvor du ofte kan følge med i en kamp live, og oddse på live Esport. Der er flere muligheder at følge med i live Esport på. Hvad enten det er via et stream på nettet som fx Youtube eller Twitch, eller om du ser en kamp i fjernsynet, så er mulighederne mange.

Har du dog ikke muligheden for at følge med i en kamp lige nu, så kan du dog stadig følge med – på en anden måde. Her hos E-sportbetting giver vi dig Esport livescore resultater. Du kan altid blive opdateret i en kamp, der foregår lige nu. Følg med i en spændende CS:GO live kamp, eller se hvad der sker i en DOTA2 live kamp.

Det kan nemlig sommetider være en hel udfordring at følge med i en kamp, hvis nu streamet er vildt elendigt, eller du faktisk sidder midt i en forsamling. Her er det super genialt med Esport llivescores, hvor du nemt og hurtigt kan blive opdateret.

Odds på live Esport og følg med lige her

I Esport kan alt virkelig afgøres i sidste sekund, og der sker noget hele tiden. Det er derfor ret optimalt at følge med i Esport live, når du oddser, da du kan få smækket rigtig mange gode odds i hovedet undervejs.

En super god fordel ved at bette live i Esport er, at Esport er ikke som de andre sportsgrene. Hvis du fx sammenligner med fodbold, så kan kampen godt virke ret langtrukkent, og det er måske frustrerende når dit favorithold overhovedet ikke vil score. I Esport vil der generelt altid være fyldt med spænding. Der sker en masse undervejs i kampene, hvor intet er afgjort før kampen faktisk er slut.

Hold skarpt øje med en live kamp og vind!

Hvis du har en stor viden indenfor et bestemt Esport spil, så har du utrolig gode chancer for at vinde på dit odds. Når en Esport kamp er i gang, så vil du se, at et odds hele tiden vil ændre sig. Det er fordi, der konstant vil ske noget, og bookmakerne prøver at matche, hvad chancerne for udfaldet bliver. De vil jo helst ikke give de helt høje odds, så snart en mulighed ser ud til at gå tabt.

Men! I Esport er der faktisk helt andre elementer, der spiller ind. Hvis du sørger for at holde et skarpt øje med en live kamp, som du kan se via vores Esports livescore, så har du faktisk en kæmpe mulighed for at ramme de helt høje odds. Der er nemlig mange Esport oddsere, der efterhånden har luret den – det kan virkelig betale sig at følge med live nogle gange.

Vent med at oddse

Hvis vi tager et eksempel med en kamp i CS:GO: Her har vi Hold A og Hold B, der møder hinanden i en super spændende kamp, hvor der skal spilles et enkelt map (BO1). Det står klart for bookmakerne, at Hold A er favoritterne, og dermed er oddset på dem forholdsvist lavt. Hvis det er et meget lavt odds, så kan det måske ikke betale sig for dig at smide nogle penge her, da risikoen for tab ville være for høj i forhold til, hvad du reelt set kan vinde.

Her ville det så være en rigtig fornuftig idé at vente med at lave et væddemål. Hvis du gerne vil bette på en kampvinder, så vent – især i CS:GO! Nu kan du så begynde at holde øje med kampen via et livescore, hvor du kan se udfaldet efter hver runde. Efter nogle runder, så fører Hold B pludselig med 12, hvor Hold A kun har vundet 5 runder.

Når Hold A så er bagud med så mange runder, så vil bookmakeren med stor sandsynlighed se dem som taberne af spillet, og oddset vil stige til vejrs. Hvis du har holdt rigtig godt øje via livescores, og evt. over et live stream, og har du troen på at Hold A vender stærkt tilbage, så er det altså nu, du kan lave et væddemål. Nu vil væddemålet have et odds, der er en langt bedre værdi, end det var i starten. På denne måde kan du faktisk lave rigtig mange gode gevinster. Det handler dog også om at holde hovedet koldt i sådanne situationer, og også have en stor tiltro og baggrundsviden omkring, at Hold A faktisk kan lave et super godt comeback.

Tilmeld dig til de bedste Esport betting sider

I dag er markedet for Esports betting sider efterhånden utrolig stor, og på trods af at markedet nok er større i udlandet, så er vi stadig kommet rigtig godt med her i Danmark. Vi anbefaler nemlig helt klart, at du tilmelder dig til de danske Esport betting sider, da de har dansk licens, og er langt mere sikre for dig at spille hos.

En online bookmaker med dansk licens må nemlig gerne markedsføre deres side her i Danmark. Mange udenlandske sider er begyndt at blokere for dansk trafik, netop fordi de alligevel ikke kan markedsføre deres produkter til os. Med dansk licens hører der også et dansk kundeservice med, skattefrie gevinster og retfærdigt spil.

Se vores anbefalede liste

I mange år har det ikke været muligt at oddse på Esport her i Danmark, men nu er Esport blevet så anerkendt i vores land, at mange danske bookmakere har fået Esport med i deres sportsbook. Det gør det hele meget nemmere for dig, der utrolig gerne vil følge en live Esport kamp, se Esport live resultater og udnytte de gode muligheder for at vinde penge på odds.

I takt med at flere bookmakere kommer til på det danske markede, så er der selvfølgelig også visse forbehold. Måske er bookmakeren ikke lige så gode at spille hos, da de ikke har et besynderligt stort udvalg eller gode odds, eller måske har de bare ikke Esport i sportsbogen?

Her hos E-sportbetting.dk vil vi gerne gøre det bare lidt nemmere for dig. Vi har nemlig været på jagt efter de bedste online Esport betting sider, der har dansk licens. Dem kan du altså trygt tilmelde dig hos, og også finde nogle af de bedste odds på Esport. Mange af disse bookmakere har flere forskellige Esport spil, som du kan oddse på og følge med i. De har store turneringer hos dem, og også mange andre mindre kampe. Så har du mod på at begynde at oddse på Esport, så tilmeld dig endelig til en betting side, følg med i vores livescore og begynd at vinde nogle gode penge!

Esport nyheder: Følg med i meget mere

På trods af at du kan finde en super lækker Esport livescore lige her, så kan det da også være, du gerne vil vide meget mere. Når du gerne vil se et resultat i en Esport kamp, så kan det være, at du undrer dig over, hvordan kampen egentlig lige gik. Var udfaldet noget helt andet, end du regnede med, og hvornår kommer den næste kamp? Eller hvad sker der mon af nye ting i CS:GO eller LOL? Alt dette kan du sagtens få langt mere at vide om. Vi har nemlig også en masse fede Esport nyheder til dig. Her kan du blandt andet læse nogle nye og spændende ting i CS:GO, LOL og DOTA2, hvor vi bringer artikler til dig med en masse spændende læsning.

Esport livescore resultater: Hold dig opdateret

Her hos E-sportbetting.dk kan du altid holde dig opdateret. Har du brug for at vide stillingen i en Esport kamp, så følg endelig med i vores Esport live resultater. Vi opdaterer vores Esport livescore, hver gang der sker noget nyt. Du kan bruge vores livescore til at følge med i en kamp live, uden at du behøver at streame kampen.

Der kan nemlig være mange gode grunde til, at du ikke lige har muligheden for at se en Esport kamp live lige nu. Med en livescore kan du også følge med i flere kampe på én gang, hvis du nu er i gang med at oddse på mange kampe. Uanset hvad, så er Esport ufatteligt spændende at følge live. Der sker altid noget nyt og interessant, og ved at holde øje med kampene live, har du også mange gode fordele i forhold til dit betting.

Hos E-sportbetting giver vi dig en masse livescore Esport lige her. Du kan også læse spændende nyheder om Esport-verdenen, læse troværdige anmeldelser om de forskellige betting sider, og meget mere. Vi stræber efter at give dig nogle super gode Esport betting tips, og at henvise dig til de absolut bedste odds hos bookmakerne. Nu er der ikke andet tilbage, end at ønske dig held og lykke med dine odds, og krydse fingre for nogle vanvittige gode resultater i live Esport!