Der er sket en helt enorm udvikling med Esporten her i Danmark, der er super interessant at følge med i for både erfarne spillere, nye spillere, og dem der faktisk ikke aner særlig meget om Esport. Her hos E-sportbetting kan du få de seneste nyheder at vide, så du kan følge med i det hele. Her på denne side kan du læse om alt det nye, der er sket i Esport. Vi er i en rivende udvikling med Esport, og der sker hele tiden noget nyt. Vores nyheder kan du bruge til at få en god viden inden for Esport odds, hvor der kan være sket noget, der har store konsekvenser for dit valg af væddemål. Du kan dog også bruge nyhederne som inspiration eller blot som spændende læsning. Hvis du er stor fan af Esport, så vil du helt sikkert finde en masse interessante esport nyheder på denne side.

CS:GO nyheder

CS:GO er en forkortelse af Counter Strike: Global Offensive. I mange år har flere gamere lært at spille dette interessante First person shooters spil, der er et skydespil, hvor der spilles om at dræbe modstanderne og detonere eller plante en bombe. CS:GO er nok noget af det mest populære Esports spil i Danmark lige nu.

Dette har især noget at gøre med vores danske Esport hold, Astralis, som har vundet danskernes, og andre landes, hjerter. Astralis har nemlig gjort et helt fænomenalt arbejde siden deres begyndelse. De har formået at vinde den ene turnering efter den anden, hvor de har vundet flere millioner dollars. Dette har vakt en kæmpe interesse for selve holdet, men også for CS:GO der er blevet et stort taleemne her i Danmark.

CS:GO er blevet vist på det danske TV, og flere og flere er derfor begyndt at interessere sig gevaldig meget for det populære spil. Hvis du også er helt vild med CS:GO, så vil du finde en masse spændende CS:GO nyheder. Her vil vi bringe artikler om bl.a. forløbet i de forskellige turneringer, udskiftning af spillere og endnu mere om Astralis!

DOTA2 nyheder

Et Esport spil der klart følger med i den stigende popularitet for Esport, det er DOTA2. Et strategibaseret spil hvor der kæmpes i en arena hold mod hold, om at nedlægge hinandens baser. DOTA2 er fyldt med spændende turneringer, der er værd at følge med i, og så har de nogle helt enorme præmiepuljer på spil. Faktisk så har DOTA2 et af de højeste puljer i Esport.

Her snakker vi om flere millioner af kroner, hvor nogle spillere faktisk kæmper om en præmiepulje på minimum 100 millioner kroner. Her har vi også mange danskere, der har formået at blive professionel til Esport, og som klart er værd at føle. Læs en masse spændende om DOTA2 nyheder på denne side, som du kan bruge til Esports odds eller bare som hyggelæsning derhjemme.

LOL nyheder

LOL er en forkortelse af det meget populære spil: League of Legends. Millioner af gamere i hele verden er vilde med LOL, og mange spiller endda på et professionelt plan. LOL er endnu et MOBA spil, som DOTA2 også er, hvor der kæmpes hold mod hold i en arena. Der er 5 personer på hvert hold, der kæmper om at ødelægge baserne for at vinde.

Selvom at CS:GO er et meget populært spil i Danmark, så har LOL faktisk utrolig mange aktive spillere. Vi snakker om flere millioner af spillere på verdensplan, og mange fans elsker at følge med live i de spændende turneringer. Her på denne side kan du læse en masse interessante artikler om det nyeste, der foregår i LOL-verdenen. Hvad enten du blot er stor fan af spillet, eller gerne vil vide mere om en kommende turnering, forløbet og de forskellige spillere, så er der en masse spændende læsning til dig her.

Spændende læsning for enhver

Når du havner på en side om Esport nyheder, så vil du helt sikkert finde en masse interessant læsning. Du kan benytte nyhederne til brug i dit Esport odds spil, hvor du kan få en bedre viden om en kommende turnering. Du kan også læne dig tilbage i din sofa, finde en god kop kaffe frem og ellers bare nyde en masse interessant læsning. Esport er i den grad kommet for at blive, og der sker hele tiden noget nyt.

Vi stræber efter at give dig en masse spændende læsning, så du kan følge godt med i, hvad der sker. Det ville helt sikkert også være interessant for dig, der endnu ikke ved så meget om Esport, men alligevel er en smule nysgerrig. Så følg endelig med i de seneste Esports nyheder på denne side. Vi giver dig nogle spændende artikler, lige så snart der sker noget, som vi mener, er noget der ikke lige skal gå forbi vores næser.