Mange danskere er begyndt at oddse på nettet for at få lidt ekstra penge at gøre godt med. Det bliver mere og mere populært i takt med at betting siderne får et større udvalg. Det har været muligt at bette på de helt store sportsgrene som fodbold, håndbold, basketball og ishockey, og efterhånden er der kommet endnu flere sportsgrene hos bookmakerne samt mange særlige specialvæddemål. Nu til dags kan der bettes på nærmest alt slags sport – og det gælder også Esport. Når der skal oddses på Esport, så er der faktisk mange gode fordele i forhold til at oddse på andre typer af sport. Dette er noget, vi vil komme nærmere ind på i denne artikel, hvor vi giver dig nogle gode Esport odds tips, og ting som du skal være særligt opmærksom på. Esport odds er nemlig et yderst interessant emne, da det stadig er relativt nyt på markedet.

Fordele ved Esport odds

Selvom der er masser af fordele ved at oddse på andre sportsgrene end Esport, så er der dog stadig nogle helt særlige gode ting ved at prøve Esports odds fremfor almindelig betting. Der er rigtig mange danske Esport betting sider efterhånden, og måske har du lyst til at give det et skud. Det kan være, at du er ny til at oddse, og faktisk har en god forstand på Esport i forvejen. Det ville i hvert fald være en fantastisk mulighed for dig at vinde ekstra lommepenge på, hvis du nu alligevel følger godt med i de mange spændende turneringer.

Her har vi nogle fordele ved at oddse på Esport:

Højere odds – En virkelig god fordel at bide mærke i er, at du generelt vil se nogle højere odds ved Esport end andre typer sportsgrene. Dette er blandt andet fordi, at Esport stadig er rimelig nyt på markedet, når det handler om betting, og bookmakerne holder ikke et lige så skarpt øje med en Esport kamp frem for en fodboldkamp. Ved Esport kampe kan du fx ofte se, at et odds er meget lavt ved favoritholdende.

Hvis du følger godt med i Esport generelt, så vil du sikkert vide, at der faktisk spiller mange elementer ind, om favoritholdet nu også går hen og vinder kampen. Hvilken turnering er det? Er nogle spillere ikke med? Hvordan gik deres foregående kampe? Alle disse faktorer spiller en stor rolle, og det er ikke som sådan noget bookmakerne ved. Derfor kan du engang imellem finde et langt højere odds på det andet hold , “underdogs”, hvor du vil have gode chancer for rent faktisk at vinde.

Nemmere at vinde – I rigtig mange sportsgrene vil du se et væld af forskellige slags væddemål. I en fodboldkamp kan du fx oddse på vinderen, målscorer, antal hjørner, hvilken spiller der scorer flest mål, og meget mere. I Esport er der endnu ikke særlig mange muligheder, og det er faktisk en rigtig god fordel for dig! Du vil nemlig ikke gå og blive fristet af at smide nogle penge hist og her, men du kan faktisk koncentrere dig om de enkelte muligheder. Og hvis du har gjort dit forarbejde rigtig godt – eller fulgt med i kampen live – så er du allerede rigtig godt sat!

Live betting giver bedre muligheder – Esport er rigtig spændende at følge med i, og hvis du ser en kamp live, så har du endnu bedre chancer for at slå bookmakeren på de helt store odds. Når en kamp er gået i gang, så vil de forskellige odds nemlig ændre sig, alt efter hvordan kampen går. Her er bookmakerne igen ikke helt særlig skarpe, hvor du fx kan følge med i, at favoritholdet er meget bagud. Når holdet er bagud, vil satsen på væddemålet, om at de vinder, stige, og har du fulgt rigtig godt med, så kan du måske vinde her!

I Esport kan alt som sagt ske, og er du sikker på, at dit favorithold nok skal lave et kæmpe comeback, så er det klart en mulighed at smide et odds her. Måske er du super heldig at ramme en virkelig høj sats!

Det du skal være opmærksom på med Esport betting

Hvis du er helt nyt til at bette på Esport, så er der nogle ting, som vi mener, du skal være opmærksom på. Der er nemlig visse punkter, der kan gøre dig til en endnu bedre Esport odds spiller.

Sådan får du det bedste ud af Esport odds

Undersøg statistikker

Inden du begynder at smide dine penge efter en kamp, så sørg for at lav et godt forarbejde. Her er det en god idé, at du undersøger en masse statistikker om holdet, turneringen og de enkelte spillere. Det kan måske føles som en kæmpe mundfuld, hvis du ikke er så velkendt med Esport endnu, men du vil faktisk hurtigt begynde at lære de enkelte spillere rigtig godt at kende.

I Esport handler det nemlig utrolig meget om statistikker for at vinde en kamp. Inden en vigtig kamp i en stor turnering, så er der nemlig nogle spillere – og også ofte en træner – der undersøger deres konkurrenter. De holder simpelthen øje med deres strategier, og hvad statistikkerne er, for at gøre noget bestemt i den kommende kamp. Hvis du sørger for at læse op på, om der måske er en super god spiller, der er syg, eller et hold har haft en dårlig turnering, så er du langt bedre stillet.

Udnyt de gode odds

I Esport vil du ofte finde nogle odds, der reelt set har en langt højere værdi, end det måske burde. Hvis du kender til den enkelte Esport kamp, så ser du måske at et odds er rimelig højt sat, i forhold til hvad du umiddelbart ville mene. Der er flere forskellige markeder, der har en ekstra god værdi på odds, så det er med at holde øje med dem – og så udnytte dem!

Fokuser på et enkelt Esport spil

Hvis du er ny til Esport, så er dine bedste muligheder, at du holder dig til en enkelt type Esport spil. Her kan du fx vælge at sætte dig ind i CS:GO eller League of Legends, der er to meget populære Esports spil i Danmark. Lær spillene godt at kende, så du ved hvad kampene egentlig går ud på. Sørg for at se en masse kampe online, hvor der også er kommentatorer på, der giver en god læring. Efterhånden vil du føle dig mere komfortabel med et bestemt Esport spil, og det er så her, du har gode chancer i Esport odds.

Sådan skal du ikke gøre i Esport odds

Odds ikke på Esport du ikke har forstand på

Vi har anbefalet dig, at holde dig til én enkelt type Esport spil, hvis du er helt ny. Dette hænger også sammen med, at vi ikke vil anbefale dig, at du oddser på Esport, som du slet ingen kendskab har til. Det kan hurtigt virke alt for indviklet og uoverskueligt, og du kan nemt ende med at tabe en masse penge her. Flere Esport spil er overhovedet ikke det samme, hvor der gælder nogle helt andre regler.

Odds ikke på flere væddemål – alt kan ske i Esport

Når du oddser, så kan det hurtigt blive fristende at oddse på mange forskellige væddemål på én gang. Dette er ikke noget, som vi anbefaler. En meget erfaren og professionel oddser ville måske kunne gøre det, men selv de helt professionelle, ved godt, at det er bedst at oddse på singler eller max 2 væddemål i en kombineret kupon. Jo flere væddemål du har på din kupon, jo større risiko er der for tab.

Det ville være så ærgerligt, hvis du nu havde oddset på 5 væddemål på din kupon, og der så er én enkelt, der misser. For så har du tabt hele beløbet. Hvis du oddser på én eller to kampe, så har du langt bedre chancer for at vinde på kampene og ende med et overskud.

Oddset Esport – Bet på væddemål i Danmark

Når du skal til at oddse på Esport, så har du en del forskellige væddemål at oddse på. Her i Danmark har vi rigtig mange muligheder, der giver dig chancen for at vinde penge online. De fleste bookmakere giver dig muligheden for at oddse på Esports spil som: CS:GO, League of Legends, DOTA2, Overwatch og Starcraft. Enkelte bookmakere har også spil som Rocket League, Call of Duty og Hearthstone, der giver dig muligheden for at oddse på nogle spændende turneringer.

Ved at oddse på Esport får du nogle forskellige væddemål. Det mest almindelige odds er kampens vinder – og det er egentlig uanset hvilket spil, du oddser på. Derudover så vil du se nogle væddemål som antal maps, vinder af en Pistol Round (CS:GO) og totale runder. I visse kampe og turneringer vil der være nogle specielle væddemål også, hvor du fx kan bette på antal kills fra en spiller og andre spændende odds. Det kommer helt an på, hvor stor turneringen er, og hvilken bookmaker du spiller hos.

Esport odds Danmark – Tilmeld de bedste bookmakere

Her i Danmark er vi så heldige, at Esporten endelig er nået her til. I mange år har Esport eksisteret, men aldrig har det haft så meget omtale som nu. Det har også givet os muligheden for at bette på Esport på danske betting sider, som er godkendte af Spillemyndigheden. I og med at en betting side har dansk licens, så betyder det også, at hele siden er på dansk, der er dansk kundeservice, sikkerheden er i top, og så skal vi ikke betale en eneste krone i skat af vores gevinster!

Det er derfor et kæmpe plus, at vi nu kan få lov at bette på Esport her i Danmark, så mange af os kan få muligheden for at vinde nogle super store beløber. Så er spørgsmålet jo så, om hvor du lige kan finde de bedste Esports betting sider henne, og hvem der tilbyder de bedste Esports odds? Bare rolig – det kan vi hjælpe dig med!

Her hos os E-sportbetting.dk vil du finde en fuld oversigt over de absolut bedste bookmakere med Esport betting. Vi har nøje udvalgt siderne, og de har allesammen dansk licens. Du kan altså trygt tilmelde dig til disse sider, uden at du skal til at være nervøs over, om du nu også er havnet det rette sted. Det kan nemlig godt være en hel jungle derude på nettet, da der findes utrolig mange betting sider. Det er dog ikke alle og enhver, der er lige gode at tilmelde sig hos, og heller ikke alle der tilbyder Esports betting. Dette kan du nemt og hurtigt finde her hos os, så du ikke behøver at lede i al evighed.

De bookmakere som vi anbefaler, giver dig i hvert fald de bedste Esport odds, hvor du altid vil finde de helt store turneringer hos dem – lige så vel som de lidt mindre populære kampe.